Tuesday, 14 June 2011

Mane kauu pergi sayangg ?

sayanggg ! manee kauu pegy huh ? ak risau , smlm last kau call ak and text ak , kau ckp bende yg bukan bukan , kau ckp kau last kt dunie , ape neyy sayanggg ? ape kau merepek ? tak baikk kau ckp cam tuh ! ak call kau , kau off phone , text ponn tak balas , manee kauu pegy ? ak yakin kau ade lagyy , kenape bnyak sngat dugaan timpe kat kauu ? ak kesiann kat kau :(
                              MASSAGE 


EJAN : jijie . . gud nitee , jgn noty2 tau , ak rindu hg gileerrrr ! woorrrggghhh ! rindu gile kt hg , ak nak uad 1 keje mlm ney , tajuk keje ak PEMBEBASAN DIRI SENDIRI , kalau esok ak tk text hg lagy dats mean ak da jumpe parents ak [ :( ] , tapy kalau ak ade text hg , dats mean hg bole ckp puas2 yg ak ney gilerr , kim salam kt haziq hazimad  tauu , love dea and hg , muuuahhhh 7x :'(

kawan kauu pulakk anta msg kat ak . . . . . .

QUREE : ak tauu sbb ko , ejan jady same mcm jubo tapy tak ape , biar ak tolong abes kan nyawe dea malam ney sygs , dea ibarat kacang yg lupe kulit , ko bagy tau kt dea semuee ak ckp hari tuh , patot  H*****U barua neyy ngamuk , tak ape , ak tak takodd , peluru dgn daging mane lagy hebat sygs ? BUDAK SEKOLAHHH !!

whatt the hell ! ape sume ney ejann ? knape depe buadd cam tuh kt kauu huh ? ak risauu ney , tolongg ejan , kau tak bolehh tinggal ak , ak sayangg kauu ejan !!! :'(

Monday, 13 June 2011

Jaya Jusco Tenok :DD

heyy heyy heyyy , miss this time meyhh ! ak rindu semue BFF ak , espactially Opie Bieber , Dzul Chiciwitex , Ghaa Tomey , Dazlemon Lagg , Wanie Nurien , Afiq Far , Elin Fazlien , Shahrul BBoy :) kowng sumee dah happy kann ak , sebelom pegy , ak badmood gilee , bile da smpai and then jumpe kowng sumee , ak punyee lahh happy , thanks kowng , ak SAYANGGG kowngg lahh sakai ! firstly , kitee pegy main game then main bowlingg yg ak menyampah coz slalu masok longkang , HAHA , next , tngok wayang cite KARAK , seram meyh , da lahh duduk sblah owg gilee tuh (DZUL) , pastuh suke menyakat ak , siakkk sunggoh nuh ! haha , pastuh kene plok dgn ak , padan mukee ! ciumm lahh ketiak ak yg berbau masam tuh , HAHA . lepas tngok wayang pegy main bowlingg balek then pegy karokk & jalan jalan kt rooftop . HAHA , kowng suke merepekk , itu yg ak sukee , hobby bhaiii ! Hahaa . btw , ak mmg enjoyy dgn kowng , THANKS ALL :)

 secocok takk ? HAHA
 ak gilee :)
 Padini :)
kesengalan :DD

Dalamm LIFT , DAMNNN !

BYE BYE , harap kau bahagia :)

GOODBYE dear , kau akan tinggal kann ak buadd selame lame nye , no more chance . ak ingat lame lahh ak couple nun kau , rupe rupe nye takk jugakk kann , mmg lahh semue nye salah ak , kau jea yg betol , tapy mmg betol ponn salah ak kann ? oke FINE , ak sayangg kau gile , ak tak penah dpat laky cam kau , kau lain drpd yg lain , seronok sangadd dpat couple nun kau , kau slumber , sporting , funny :) like like <3 , tapy tak lame kann ? uurrmm . . tak kesahh lahh , harap kau bahagia , tuh jea .lagy pon kawan kau kan tak suke ak berkawan dgn kau , diowng ckp sejak ak ade dalam idop kau perangai kau berubah jady baik , kwnkwn kau takk suke kau jady baik kan ? diowng perlu kann kau . so . . takpe ak mengalah . tapy pape pon ak sayang kau gilee ! sayang sangat sangat lahh sakai ! LOVE YOU CAPITAL E :)


Friday, 22 April 2011

Okayy Fine ! Jangan Cari Aku Dah !

Okayy fine , kali ney ak buadd , da lamee ak usha , mule-2 ak tanye nape mak kau block ak kt FACEBOOK , kauu mcm tanakk jawab , okayy , ak bia .. Then , bile kau na uad siblings dalam FACEBOOK ngn ak , kau gune FACEBOOK yg kau tk add mak kau , yang FACEBOOK kau add mak kau , kau tk buat pon ngn ak , nape opie and sume mmber-2 ak kau uad . Then tibe-2 mak kau gune FACEBOOK kau untuk block ak , so . ak curige , nape pulakk ney , Ak pegi tanye kau , "weyy Eyrish ! cube kau jujur nun ak , mak kau tk sukee ak kea ?" kau ckp , "emm , yea , mak ak tk kasi ak kwn nun kau , sbb gmba-2 kau dalam FACEBOOK yg sexy-2 tuh , kau jgn amek aty , ak nak kwn nun kau , tpy sapee yg bagy tauu kauu tntang tuh ?" ak pon ckp , "ohh , camtuh , tk amek aty pon , takpee , ade lahh budak dalam fb ney , ak lupee name dea , tibe-2 kau ckp , "alaaa , senang cite , alyaa kan ?" weyy , bukan alyaa or sape-2 jea , ak tauu sendiri , ak sajee jea ckp pasal dak dalam fb uh , takdee sapee yg bagi tau , ak yg tau sendiri , ak curige , tibe-2 kau nak sentap , "iisshhh , malas lahh kwn nun kau Jijie !" ak da lamee diam diri , ak jagee aty bestie ak , kali ney , ak terlepas cakap , "okayy fine ! kau jangan carikk ak dahh , kau tanakk kwn ak , takpee , lagy pon mak kau kan tk kasi ak kawan nun ak kan ? okayy daa ! " kau pon sentap then balek , ak tk sangke ak bolee begadoo nun bestie sendiri , ak sayang kau Aiman Rafiq Bin Zarish (eyrish) , hmm , tk tau lahh , lepas ney ak malas nk tngok mukee kauu or what , jgn carikkk ak dah !!

Monday, 11 April 2011

Good Bye Friends !

Good Bye All my friend , thanks sbb da tolong ak selame ney , ak akan berpindah skula kea SMK Raja Perempuan Kelsom , no more SMK Bandar Baru Putra ! thanks to my friend opie , anna , aien , ghaa , hanny , and one more my friend yg ak palengg sayangg , Eyrish , sume mmber-2 ak yg berade di  SMK Bandar Baru Putra , hope kowng happy slalu , jgn slalu sanadd teringat kt ak , ak tauu kowng sumee sayangg kt ak , tade ak ,   sape lahh yg na buadd lawak lepas ney , hmm , takpee , facebook bolehh contact lagy kan ? lepakk lahh , mcm lahh ak ta balekk BBP dah , haiiisshh , Eyrish .. ak tauu kau rinduu kan ? smpai tacink nun ak , msok bilekk , merajokk ! be smile lahh sayangg ! don't be emo-2 sanadd lahh , burokk lahh muke kauu ! ak tauu kau nak ak still skula sini , tapy ak terpakse lahh , dok sini ak tension lahh , serabott paleotakk ! ary-2 kene pukol dgn mak bapak ak , biseng-2 kt telinge ak , lagypon mak ak tak sukee ak , kowngg bukan tak kenal ak , bukann tak tauu perangai ak cam ne kn ? hmm , tuh sbb ak na tuka skula , ak nak dok nun Anne , nak ilang kn tension , kau tngok lahh mak ak buadd ape kt ak , potongg rmbodd ak bagy pendek , rmbodd ak da lawa dah , abes burokk tros ,  ak punyee lahh sayangg rmbodd ak , baleng kt ak cawan kacee tuh , sakett bhaii ! hmm , lebihh baek ak dok nun Anne , sentiase bebas , okeyy lahh , smpai sini jea lahh coretan ak , BUBYE :))

Sunday, 10 April 2011

Kau Ingat Aku JELOUS ?

heyy , kau ingatt ak jeless kea ?  sorry sikedd , ak da putos nun kau kan ? tade pape hubungan da kn ? (bukan amirul okeyy) tayahh lahh na uad call call awek baruu kau dpan ak , ak tauu kau sajesaje kn ? mcm lahh ak jeless , ak pon ade BF gak , lagy hensem drpd kauu lahh , smbngsmbng nun mmber ak dpan ak and cite psal awekk kauu ! blahh lahh ! sikedd pon ak tk jeless , bluueek :P , ak tauu kau jeless ak nun mierul kan ? HAHA , ak tauu lahh BF ak tuh nsem (cehh , belagakk pulakk) ta sehensem kau , ak pon bolee buadd lahh buduhh ! kau nmpak dengan mate kepale kauu sendirikk kn ? ak belakon dpan kau buaddbuadd call BF ak , cite pasai BF ak , kau jeless kn ? ak tauu , so ? ta payahh na belakon dpan ak lahh , I HATE U LAHHH !

Saturday, 9 April 2011

Thanks Sayanggg ! iloveyou :)

Terimee Kasehh MUHD AMIRUL SHAH !  coz dah call jijie smlm and dahh abes kn mase untuk jijie , sayangg  Am , hehe :) thanks coz da nyanyi laguu "Just The Way You Are" terhiburr sanadd , Am da korban kn RM6 kredit semate-mate nak call jijie , thanks sayangg , jijie sayangg sanadd kamoo ! lame jugak kite sembangg smlm  kn ? 2 jam , drpd pkol 12 a.m smpai 2 a.m , lagy satu , thanks sbb bagi kucupan manje smlm , ILOVEYOU ! jijie nak mintak maaf kt am coz jijie tak bermaye nak smbng coz jijie nga tido , tibe2 am call , jijie mamai2 smlm , tpy jijie sonok sanadd smbng nun am smlm , love you capital A , muuaahhh ! sayangg MUHD AMIRUL SHAH ketat2 , sendad2 , laju2 , kuat2 , muaahhh <3